Betingelser

Hvordan handler man:
Vælg varen, læg den i kurven og gå så til betaling, når du gennemgår betalingen bliver du guidet af systemet og kan på en simpel måde vælge hvordan du vil betale, hvor varen skal leveres o.s.v.

Betal med:
Visa, Masterkor, American Express, JCB, Discover og Diners Club

Afhentning på Adr:
Bestiling kan efter aftale afhentes på Adr. betal med Kontant, Mobilpay, Paypal og bankoverførsel.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.

Bestilling:
Bestilling på vores hjemmeside er en bindende aftale, og ordrebekræftelse fremsendes umiddelbart efter bestillingen. Der tages dog forbehold for at varer kan være gået i restordre eller helt udgået, i så fald kontakter vi Dem hurtigst muligt.

Levering:
Alle lagervarer bestilt inden kl 12 på hverdage afsendes samme dag, varer som ikke er lagervarer sendes hurtigst muligt, ved leveringstid over 3 dage kontakter vi kunden og oplyser om årsagen. Alle varer sendes med PostDanmark som Pakke/Brev hvor der Evt. skal kvitteres for modtagelsen, forsendelse uden for Danmark også muligt!

Reklamation:
Proautotools yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra Modtagelsen af varen på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget Reklamation foregår ved henvendelse på mail eller tlf, hvorefter vi kan kræve at varen sendes/afleveres tilbage til os. Fakturaen eller kopi heraf skal fremvises til Proautotools i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Proautotools inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Forbehold for ændringer:
Proautotools forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Fortrydelsesret:
Meddeler Kunden Proautotools, at Kunden har fortrudt sit køb indenfor kort tid efter levering, tilbagebetaler Proautotools det modtagne beløb.

Du skal altid selv betale returfragten. Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt købesummen. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen. 
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg.

Når varer sendes retur har vi iflg. ehandelsfondens regler 14 dage til at tilbagebetale pengene.
Normalt sker dette meget hurtigere men i enkelte tilfælde kan der gå op til de 14 dage før beløb.